ADAX NEO COLOR

14 izgalmas szín alapáron!

Unalmas a fehér? Ismerje meg az ADAX NEO színeit!

Egy formabontó elektromos fűtésmegoldás, ami lehetővé teszi, hogy Ön vagy a lakberendezője összekössék a stílus iránti elkötelezettségüket az általános komfort szükségletekkel. Az Adax fűtőpaneleknek köszönhetően nem kell kompromisszumokat kötni sem az elképzelt színvilág, sem a kívánt otthon dizájn terén.

Melyek a legnépszerűbb Adax színek?

Az Adax termékek népszerűségüket nemcsak a letisztult és elegáns dizájnnak köszönhetik, hanem a széleskörű, elérhető színválasztéknak is. Minden Adax elektromos fűtőpanel 14 színben érhető el, melyek közül a leggyakrabban használt az ezüst, a fehér, a világos bézs és a fekete. Ennek oka az, hogy a legtöbb otthon enteriőrjében a falak-, és bútorok színe a domináns, ezért a lakók leginkább olyan alapszíneket keresnek, amik nem vonják el a figyelmet lélegzetelállító berendezéseikről, hanem beleolvadnak a környezetükbe.

Alap színek: Fekete, Ezüst, Piros, Fehér

Egyedi színek: Világos bézs, Világos barna, Mályva, Tengerkék, Felhőkék, Kénsárga, Narancs, Magenta, Tearózsa, Mentazöld

Más, és más színek illenek a fürdőszobába, a konyhába, vagy a hálószobába. Ennek oka az, hogy az egyes színárnyalatok befolyásolják kedélyállapotunkat, ezért nem szívesen térnénk nyugovóra egy olyan hálószobában, aminek a falai élénk, erős színekkel nyugatlanítanak minket a nap végén.

A következőkben bemutatjuk az elérhető fűtőpanel-színek mentén, hogy az adott árnyalatok milyen hatással lehetnek a helyiségben tartózkodókra, és hogy milyen típusú szobákba ajánljuk ezeknek a használatát.

Fekete

A fekete önmagában egy komor szín, amit általában a gyásszal asszociálnak az emberek. Ennek ellenére, egyre gyakrabban találkozhatunk olyan modern-, vagy minimalista stílusú otthonokkal, ahol ez a sötét szín dominálja a belteret.

A fekete egy nagyon erős érzelmeket kifejező árnyalat, ezért vigyázni kell vele, nehogy túlzásba vigyük a használatát, mert az ilyen helyiségek akár rideg hangulatot is áraszthatnak magukból.

Ezért a feketét vagy minimális falfelületen, vagy padlón ajánljuk élénkebb színű kiegészítőkkel bolondítva, amik egy kis boldogságot és fényt visznek a szobába.

A fekete bútorokat mindenképpen kontrasztos fehér, világos szürke, de kétségkívül élénkebb színű falakkal javasoljuk kombinálni, ahogy ez a fentebbi képen is látható. Egy ilyen enteriőrbe például kiválóan illenek a fekete színű Adax fűtőpanelek, ha harmóniára vágyunk, de a játékos színűek is jól alkalmazhatóak, ha összecsengenek a dekoráció árnyalataival.

Világos bézs

A barna és a bézs olyan föld színek, melyek nyugalmat sugároznak magukból. Segítenek a koncentrációban és a pihenésben, azért kiválóak dolgozószobába vagy hálószobába. Emellett akár egy egész otthon meghatározó árnyalataként is használhatóak, ha a cél az, hogy a ház maga legyen a nyugalom szigete.

A természet színeit, mint például a zöld, a barna, vagy a kék kiválóan lehet egymással kombinálni. Ezen kívül a világos bézs árnyalat még jól passzol a natúr alapszínekhez, mint például a szürke a fehér vagy a fekete, vagy a pasztell színekhez. Viszont ennél az árnyalatnál is figyelni kell az egyensúlyra, nem szabad túlzásba vinni egyiket sem. A képen látható bézs, arany, és fehér kombinációba például remekül illene egy világos bézs színű Adax fűtőpanel, hiszen teljesen beleolvadna a kompozícióba.

Ezüst / Szürke

Ezen a képen a natúr színkombinációra láthatunk egy másik változatot. Jól látható, hogy a barna különböző árnyalatai milyen könnyedén illeszkednek a fehér, fekete és szürke színekhez.

A szürke önmagában egyébként a melankólia, a fásultság vagy az unalom színe, nem hiába használjuk előszeretettel a “szürke hétköznapok” szófordulatot. Viszont a szürkét okosan, más dominánsabb árnyalatokkal kombinálva kiemelkedő kompozíciót hozhatunk létre, ami megtöri a lakók mindennapi monoton rutinját.

Piros

A piros vagy vörös stimuláló, élénkítő hatású. Erős érzelmek kifejezésére, vagy kiváltására alkalmas, mint például a szenvedély és az erő. Előszeretettel használják éttermekben, mert növeli az étvágyat, de találkozhatunk vele edzőtermekben is, hiszen gyakran olvashatunk teljesítményfokozó hatásáról.

Ennek ellenére csínján kell vele bánni beltérben, mert túl hangsúlyos használata már dühöt, vagy félelmet is kiválthat az emberekből.

A piros kiváló szín konyhába, nappaliba, vagy dolgozószobába, viszont óvatosan kezeljük a hálószobában. Bár sokan esküsznek a szín erotikus jellegére, de még többen tartoznak abba a táborba, akikben nyugtalanító érzést kelt kihívó erőteljessége, emiatt hozzájárulhat az alvásproblémák erősödéséhez.

A pirosat a legjobban fehérrel és/vagy feketével lehet kombinálni, hiszen ezek a neutrális színek ellensúlyozzák a piros hevességét.

Fehér

Azzal talán nem mondunk újat, hogy a fehér a tisztaság, sterilitás és a nyugalom színe. Pontosan ezen jelentései miatt is annyira kedvelt kórházakban, vagy orvosi rendelőkben.

A fehérben a legjobb az, hogy minden illik hozzá. Bármilyen formavilág, kiegészítő mintázat, vagy textúra jól megy ehhez a színhez. Ha a padlót, a falakat, a bútorokat és a mennyezetet is fehéren hagyjuk, akkor a kiegészítőkkel önthetünk lelket a helyiségbe. Egy ilyen környezetbe jól illik a fehér fűtőpanel, ha azt szeretnénk, hogy beleolvadjon a környezetébe, de a kiegészítők színeihez is igazíthatjuk, ha inkább rá szeretnénk terelni a tekinteteket.

Világos barna

A barna szín világos árnyalatokkal kiegészítve biztonságérzetet ad a szobában tartózkodóknak. A bézshez hasonlóan, nagyon jól kombinálható más föld színekkel, mint például a zöld vagy a kék, de akár fehérrel is fenségesen mutat. Ezek az összeállítások általában kisebb szobákban is alkalmazhatóak mert nagyítják a teret. A legtágasabb hatás természetesen akkor érhető el velük, ha nagy ablakokkal ékesítjük a helyiséget.

Ha a barnát sötétebb színekkel kombináljuk, mint mondjuk a szürke, a sötét szürke, vagy a fekete, komorabb hatást válthatunk ki vele. Ez manapság felkapott megoldás a modern stílusú otthonokban, de mindenképp törekedjünk arra, hogy ezeket csak nagy szobákban használjuk, mert beszűkítik a térérzetet.

Mályva

A mályva egy kifejezetten nőies szín, ami kislány gyerekszobába és női hálószobába is tökéletes domináns árnyalatként. Ám ha erősebb, karakteresebb színekkel kombináljuk, mint például a szürke, a fekete, vagy a sötétbarna, máris olyan elegyet kapunk, amiben férfiak és nők is boldogan el tudják tölteni a mindennapjaikat.

A mályva kicsit közelít a lazac, vagy barack színhez, de mégis annál erőteljesebb, mélyebb árnyalatról van szó. Nagyon jól mutat más természet színekkel összehangolva. Ha ezt alkalmazza valaki otthonában, akkor kicsit mindig úgy érezheti magát, mintha tavaszi virágzó gyümölcsfák ölelnék körbe.

Tengerkék

A tengerkék nyugalmat ont magából. Olyan érzetet kelt, mintha a végtelen óceán alá merültünk volna, ahol nem találkozhatunk semmilyen zavaró tényezővel, csak a saját lélegzetvételünk ritmusos hangjával.

Ezt az árnyalatot kedvünkre variálhatjuk fehér és világosbarna színekkel, és a fából készült bútorok végtelen kombinációjával. A kék ehhez hasonló, sötétebb árnyalatait inkább hálószobába ajánljuk, mint a ház bármely más pontjára, hiszen hosszú távon álmosító hatással lehet az ott tartózkodókra.

Felhőkék

A kék világosabb árnyalatai frissességet és békességet hoznak az emberek szívébe és lelkébe. Elemzések szerint olyan helyiségekben, ahol a kék szín dominál, kevesebbet pislogunk és lassabban lélegzünk. Segít gondolataink lelassításában, és abban is, hogy jobban tudjunk összpontosítani. Ebből kifolyólag nem csak otthonokban, hanem irodákban, tárgyalókban vagy konferencia termekben is bátran használható.

A kék jól kombinálható fehérrel, feketével, sötét-, vagy világosbarnával, zölddel, de akár citromsárgával is attól függően, hogy milyen érzelmek kiváltását várjuk el az adott helyiségtől.

A felhőkék színű Adax elektromos fűtőpanelt leginkább gyerekszobában, nappaliban vagy hálószobában tudjuk elképzelni, de persze a végfelhasználó alkotói kreativitásán múlik annak végleges elhelyezkedése.

Kénsárga

A sárga inspirálóan hat ránk, serkenti a kreativitásunkat, és felpezsdíti az energiaszintünket. Nagyon jó választás konyhába vagy nappaliba, amik az otthon legnagyobb közösségi színterei. De akár dolgozószobában is bevethető, mert segít a koncentrációban és ihletet ad a mindennapi kihívások leküzdéséhez.

A kénsárga a frissen nyíló tavaszi virágok hangulatát és frissességét hozza el otthonunkba. Használhatjuk bátran neutrális színekhez, mint a szürke a fehér vagy a fekete, hogy egy kis játékosságot vigyünk a szobába. Viszont kiválóan alkalmazható más, domináns szín mellett is kontrasztként, mint például a kék, vagy a zöld.

Narancs

A narancssárga az öröm színe, ami vidámságot hoz az életünkbe. Az Adax elektromos fűtőpanelek színe az erőteljesebb narancs árnyalatban kapható, ami a megfelelő környezetben elhelyezve mozgásra ösztönzi a lakókat, de legalább egy mosolyt csal az arcukra, és fényt visz a napjukba.

A piroshoz, vagy a kénsárgához hasonlóan a naranccsal is óvatosan kell bánni, mert ha túl sokat használunk belőle, akkor akár kényelmetlenül is érezhetjük magunkat az adott helyiségben. Olyan érzést válthat ki belőlünk, mintha a szoba el akarna nyomni minket.

Magenta

A magenta fűtőpanelek kiváló választások hálószobába kiegészítőként. Ha például egy lányos gyerekszobát teljesen rózsaszínre tervezünk, akkor fehér bútorokkal kombinálva igazi felüdülés lehet a szemnek néhány magenta kiegészítő. Egy ilyen szobában a gyermekek biztosan hercegnőnek fogják magukat érezni.

A gyerekszoba mellett a fő hálószobában is bátran használható felüdítő hatásként, ha a szoba egyébként monoton szürke, vagy fehér egységét meg szeretnénk törni valami rendhagyóval. A magenta egyáltalán nem egy átlagos szín, ezért leginkább azok választják otthonukba, akik valami egyedi önkifejezési módra vágynak.

Tearózsa

A mályva és a magenta mellett, a tearózsa is egy tagadhatatlanul lányos szín. A tearózsa egy fantázianév, ami leginkább a rózsaszín és a barack szín közötti átmenetet írja le, így a pasztellszínek kategóriájába sorolhatjuk. A pasztell színek az anyaság, a nőiesség, a szeretet, és a gondoskodás szimbólumai, ezért nagyon gyakran használják őket gyerekszobákban.

A tearózsa árnyalat kiváló választás hálószobába is, hiszen kifinomult melegséget áraszt magából, ami nyugtató hatással van a szobában tartózkodókra. A nőiesség mellett gyakran társítunk hozzá üdeséget és légiességet, ami ezzel az árnyalattal felruházott helyiségeknek eleganciát kölcsönöz.

Bátran párosíthatjuk zölddel, barnával, szürkével, feketével, fehérrel, de akár kékkel is, attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk kiváltani a szobába való belépés után.

Mentazöld

A zöld a természet és a harmónia színe. Egy ilyen árnyalatokban pompázó helyiségben ellazulunk és megfeledkezünk a problémáinkról.

Ha a zöld színre gondolunk, a környezetvédelem, az egészség és a frissesség jut eszünkbe. Vannak olyanok is, akiket már csak egy pillantás egy ilyen felületre elrepít egy friss levegőjű alpesi területre. Ezen jellemzői miatt nagyon jól alkalmazható nappaliba, hálószobába vagy fürdőszobába is. Tökéletes választás olyan személyeknek, akik otthonukban is a természet közelében szeretnék érezni magukat.

Remekül kombinálhatjuk barnával, fehérrel, feketével, arannyal, vagy a sárga és kék bizonyos árnyalataival.

Rendelje meg Adax termékeit a norvég fűtőpanelek hazai szakértőitől

A NordArt több mint 10 éve foglalkozik magas minőségű elektromos fűtőpanelek forgalmazásával, így megrendelése mellé garantálni tudjuk Önnek a kiemelkedő szakmai hátteret is.

ADAX NEO fűtőpanel - műszaki adatok

TípusTelj.ÁramMéretekSúly
ADAX NEO (NP04) 400 W1,74 A48,6 x 37 cm3,4 kg
ADAX NEO (NP06) 600 W2,60 A58,6 x 37 cm4 kg
ADAX NEO (NP08) 800 W3,48 A70,4 x 37 cm4,7 kg
ADAX NEO (NP10) 1000 W4,35 A76,2 x 37 cm5 kg
ADAX NEO (NP12) 1200 W5,22 A93,4 x 37 cm6 kg
ADAX NEO (NP14) 1400 W6,08 A104,8 x 37 cm6,5 kg
ADAX NEO (NP20) 2000 W8,69 A140 x 37 cm8,5 kg
ADAX NEO (SL06) SL 600 W2,6 ANA x 20 cmNA kg
ADAX NEO (SL08) SL 800 W3,48 A105 x 20 cm3,9 kg
ADAX NEO (SL10) SL 1000 W4,35 A128 x 20 cm4,6 kg
ADAX NEO (SL12) SL 1200 W5,22 A145 x 20 cm5,1 kg
ADAX NEO választható színek
Típus: 
Gyártó: 
ADAX
Forgalmazó: 
NordArt
A fő-fűtésre is alkalmas készülék teljesíti az ErP rendelet által támasztott követelményeket, akár falra szerelve, akár az opcionálisan megvásárolható tartólábbal használja. Fürdőszobai használatra nem alkalmas.
A készülékre 5 év cseregaranciát biztosítunk, amely további 3 évvel meghosszabbítható. Minden fűtőpanelt INGYENESEN szállítunk!
• Programozható
• Egyedi színekben rendelhető
• Design győztes
• IP 20 védelmi osztály

Elérhető teljesítmények:

400 W
600 W
800 W
1000 W
1200 W
1400 W
2000 W
SL 600 W
SL 800 W
SL 1000 W
SL 1200 W
* SL = (slim) 20 cm magas panel
IP20
1,2 m (villásdugó)
Eredeti ára:
Ára:

Raktárról elérhető színek:

Rendelésre elérhető színek:

Feláras színek rendelésre:

A Kénsárga, Tenger kék, Menta zöld, Bézs barna, Telerózsa, Bézs piros, Magenta, Fényes narancs, Felhő kék színeket nem tartjuk raktáron. A gyártási idő 3-5 hét.
Figyelem! Az Ön képernyőjén látható színek eltérhetnek a valóságostól. A színek a RAL skála alapján kerülnek legyártásra.

Rendelhető extrák:

Összesen:
0 Ft

Szeretne kapcsolatba lépni velünk?