ADAX fűtőpanelek

Tudnivalók az elektromos fűtőpanelekről!

Az ADAX fűtőpanel megfelel a kor követelményeinek.

Az ADAX fűtőpanelek díjnyertes külső dizájn mellett magas műszaki tartalommal rendelkező elektromos fűtőtestek. Fő fűtésként, falra szerelve is megfelelnek a szigorú, uniós ErP rendelet gazdaságos működéssel kapcsolatos elvárásainak.

A norvég fűtőpanelek megbízhatóak és tartósak.

A “norvég fűtőpanel” mára már fogalommá vált az elektromos fűtést kedvelők körében. Több évtizedes gyártási tapasztalattal (1948 óta!) és folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az ADAX az egyik leginnovatívabb fűtőpanel gyártó a világon.

Minden fűtőpanelt INGYENESEN szállítunk!

Ha rendelését munkanapokon 12 óráig leadja, a következő munkanapon Önnél lehet a készülék! Minden fűtőpanelt ingyenesen szállítunk ki Magyarország közigazgatási határain belül.

Sosem dobjuk be a törölközőt!

Ha tőlünk vásárol, szakértelmünk és a NordArt tizenéves logisztikai tapasztalatára akkor is számíthat, ha a készülékkel vagy a szállítással valami probléma adódna.

Gondtalan fűtés akár 8 éven át!

Az ADAX panelekre 5 év cseregaranciát vállalunk. Ha elromlik, cseréljük. Apróbetűs részek helyett 5 év biztonságos, tiszta, zajtalan, kiszámítható működés kötelező karbantartás nélkül, ami igény szerint további 3 évvel meghosszabbítható.

Bőséges méret-, teljesítmény- és színválaszték.

Akár 250 Wattól 2000 Wattig, típustól függően, akár 8 lépcsőben választható, mérettől és a helyiség hőigényétől függően. Az ADAX NEO fűtőpanel akár 14 színben választható alapáron! Kattintson ide a részletekért!

Másnak csak egy áru a polcon, nekünk az ADAX a szenvedélyünk!

Mekkora teljesítményre van szüksége?

A helyiség méreteitől és a hőigényétől függ, amelyben a készüléket használni szeretné!

Sok éves tapasztalat szerint a gyártók kb. 35 Watt teljesítményt ajánlanak légköbméterenként.

Rosszabb hőszigetelés esetén, DD, EE, FF energetikai besorolásnál lehet 40-45 Watt-tal is számolni, BB, AA, AA+ besorolás esetén 20-30 Watt, vagy kevesebb is elég lehet.

Az egyes helyiségek hőigényét csak a falszerkezet pontos ismeretében lehet. Falazatra (rétegek szerint), aljzatra, födémre külön-külön számítások szükségesek, figyelembe kell venni a nyílászárókat, külső belső hőmérsékletet. Ha igazán precízek akarunk lenni, a tájolást, a szelet, a napsütéses órák számát, a szellőzést és még sok apróságot figyelembe kell venni.

38 cm (kisméretű) téglafal : 69 W/m3
60 cm vályogfal: 49 W/m3
B30 téglafal: 56 W/m3
Porotherm (30NF) fal: 25 W/m3
Ytong (30 NF U=0,4) fal : 25 W/m3

Korszerűtlen építőanyagok esetén 5-6 cm külső hőszigetelés a falakon már drámai különbséget okoz:

38 cm (téglafal) 6 cm dryvit szigeteléssel: 31 W/m3
Porotherm (30NF) fal 6 cm dryvit: 19 W/m3
B30 téglafal 6 cm dryvit: 27 W/m3

Ha bővebben érdeklődik a FűtésKell.hu főoldalán egy részletes leírást talál az elektromos fűtőpanelek működéséről, méretezéséről és fogyasztásáról. (https://futeskell.hu/) » A fűtőpanelek méretezése

Az ADAX fűtőpanelek évtizedek óta családok ezreinek a hideg téli mindennapjait teszi meghittebbé. A felhasználók kiemelkedően magas elégedettségét az okozza, hogy hosszú éveken, akár évtizedeken keresztül is számíthatnak az Adax magas minőségű, elektromos fűtőpanelekre. Az 5 éves cseregarancia miatt kiváló választás ez a norvég fűtési megoldás, amit cégünk több éves professzionális háttérrel is kiegészít.

Szeretne kapcsolatba lépni velünk?